berita baik..berita baik..berita baik..

kedai cikLUNA berBESARhati tuk adakan SALES pd stiap 2hb pd stiap bulan.. diskaun 15% akan dberikan kepada mommies/daddies yang m'order & mbuat bayaran dlm tempoh 24JAM shj. . & pd 2JUNE , akan diadakan MEGASALES dengan diskaun hingga 25% . & pd 2NOVEMBER pl akan diadakan MEGAMEGASALES hingga 35% . & 50% diskaun pd hri BIGMEGSALES pd 14MARH .. . wow jangan ketinggalan yea.heeheheee... ops belom habis lgi.. 26January kedai cikLUNA nak belanje POSLAJU t&c *harus order & buat bayaran dlm mase 24JAM. (so xble booking awal2 ye mommies/daddies/aunties/uncles) **ops,SALES ni tidak termasuk utk item2 yg dlm kategori clearance stok - PriceCut - Special Sale - Lelong, dan yg swaktu dgnnye..sbb item2 ini sda dpotong harganya!

member akan dapat spesel diskaun.

tanpa kalian, siapa la Rombengan cikLuna.

kepada kawan2 (pelanggan2) Elle yang dulunye follow (membeli) kat gerimisdhati.blogspot.com amat2lah dhargai follow blog ini pl,harap terus membeli/mnyokong Elle d sini pula ye.
Maaf atas ksulitan, terpakse utk mCeraikan blogshop & blogPersonal atas sebab2 kesesakan
.

kami jual baju, tapi bukan blogshop ini.

yang mana satu?

sudah mendaftar heartbeat.my? ini tutorialnye.

Monday, September 27, 2010

Baby Socks

BS01-Baby Socks

brand NEW
size: 0-1y


cute je :), c princess kecik pakai time raya nt.

Bs01-1 : Biru
Bs01-2 : Putih
Bs01-3 : Hijau


1Pair : RM5.00
1Set - RM13.00/3pair
sold to DIEYA - Thanks






Bs02-Baby Socks

brand NEW
size: 0-1y

Bs02-1: Blue Stripe - Sold to Salina
Bs02-2: Blue Train (2 pairs SOLD)
Bs02-3: Brown Bear - SOLD
Bs02-4: Rocking on Star - gift for Hurairra

1Pair - RM5.00
amik semua 3Pairs - RM12.00





**ni gmbr jelas tuk stoking yg kt depan tu (Rocking on Star)











**stripe blue...brown bear...rocking on star...












**Blue Train,..(2pair available)

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi membeli d sini.

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

notalututketumit:

harus klik OLDER POST ye, banyak lagi baju2 yg masih available!
terima kasih :').

berminat berniaga online/offline dengan modal minima?
atau ingin dress-up anak2? bundle,tpakai tapi tetap bergaya.

kami mjual bundle loose.
1kotak - jeans - RM80/16helai.
1kotak - romper/overall/dress/t-shirt - RM80/20helai.

amat berbaloi bukan?dbawah ini dsertakan sample pakaian bundle.

Bundle Jeans (gambar: sample)

Bundle Jeans (gambar: sample)
RM80/16helai

Bundle Campur2

Bundle Campur2
RM80/20helai

Sample Dress/ Overall

Sample Dress/ Overall
RM80/20helai