berita baik..berita baik..berita baik..

kedai cikLUNA berBESARhati tuk adakan SALES pd stiap 2hb pd stiap bulan.. diskaun 15% akan dberikan kepada mommies/daddies yang m'order & mbuat bayaran dlm tempoh 24JAM shj. . & pd 2JUNE , akan diadakan MEGASALES dengan diskaun hingga 25% . & pd 2NOVEMBER pl akan diadakan MEGAMEGASALES hingga 35% . & 50% diskaun pd hri BIGMEGSALES pd 14MARH .. . wow jangan ketinggalan yea.heeheheee... ops belom habis lgi.. 26January kedai cikLUNA nak belanje POSLAJU t&c *harus order & buat bayaran dlm mase 24JAM. (so xble booking awal2 ye mommies/daddies/aunties/uncles) **ops,SALES ni tidak termasuk utk item2 yg dlm kategori clearance stok - PriceCut - Special Sale - Lelong, dan yg swaktu dgnnye..sbb item2 ini sda dpotong harganya!

member akan dapat spesel diskaun.

tanpa kalian, siapa la Rombengan cikLuna.

kepada kawan2 (pelanggan2) Elle yang dulunye follow (membeli) kat gerimisdhati.blogspot.com amat2lah dhargai follow blog ini pl,harap terus membeli/mnyokong Elle d sini pula ye.
Maaf atas ksulitan, terpakse utk mCeraikan blogshop & blogPersonal atas sebab2 kesesakan
.

kami jual baju, tapi bukan blogshop ini.

yang mana satu?

sudah mendaftar heratbeat.my? ini tutorialnye.

Friday, February 22, 2013

Pure Marine Collagen (PMC) / Ibu Kolagen Rumpair Asli

Pelbagai Resepi Pure Marine Collagen :')

8. Smoothie CarrotOrenNenas
Ramuan: 3 sudu makan PMC + beberapa hiris lobak merah + 1 biji oren + beberapa potong nenas + 1 sudu teh gula / madu + ais batu. Blender semua bahan & hidangkan.

5. Jus PMC Mangga
Ramuan: 3 sudu makan PMC + hirisan sebiji mangga + madu + air memenuhi gelas + perahan 1 biji limau kasturi. Blender semua bahan. Hidangkan dengan daun mint.

10. Jus Rozel Berlongan
Ramuan: 3 sudu makan PMC + sedikit air panas + Jus Rozel ready made + beberapa biji buah longan, buang biji / longan tin + air sejuk + perahan 1 biji limau kasturi. Kacau sebati dan hidangkan.



12. Smoothie PMC LimeTomato
Ramuan : 3 sudu makan PMC + 1 biji tomato besar + 2 sudu teh gula + perahan 2 biji limau kasturi + beberapa ketul ais batu. Blender semua & hidangkan.

11. PMC Strawberry Smoothie
Ramuan : 3 sudu makan PMC + 3 biji strawberry segar + 2 sudu teh gula + perahan 1 biji limau kasturi + beberapa ketul ais batu. Blender semua bahan & hidangkan.

2. Jus Syurga Impian.
Ramuan: 3 sudu makan PMC + sedikit air panas (untuk mencairkan jelly PMC) + beberapa slice buah peach tin (ambil sekali jusnya) + beberapa biji anggur hijau + sebiji ceri bertangkai + sebiji stoberi + perahan sebiji limau mandarin kecik (pakai limau kasturi / lemon pun orait tu). Kacau sebati dan hidangkan.

9. Simple Lemonade
Ramuan: 3 sudu makan PMC + sedikit air panas + gula + air sejuk + perahan lemon. kacau sebati & hidangkan.

6. Smoothie Nenas Honey Dew
Ramuan: 3 sudu makan PMC + beberapa potong nenas + beberapa potong honey dew + perahan 1 biji limau kasturi + ais batu. Blender semua bahan.

4. Jus Anggur Hijau & Timun
Ramuan: 3 sudu makan PMC + beberapa biji anggur hijau + beberapa hiris timun + 1 sudu teh madu + air memenuhi gelas + perahan lemon. Blender semua bahan. Hidangkan.



Resepi Ihsan : Puan Hidayati Mohamed II
Ingin borong Kolagen Asli Terus dr Sabah? SMS WhatsApp 016-649 0015 :')

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi membeli d sini.

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

notalututketumit:

harus klik OLDER POST ye, banyak lagi baju2 yg masih available!
terima kasih :').

berminat berniaga online/offline dengan modal minima?
atau ingin dress-up anak2? bundle,tpakai tapi tetap bergaya.

kami mjual bundle loose.
1kotak - jeans - RM80/16helai.
1kotak - romper/overall/dress/t-shirt - RM80/20helai.

amat berbaloi bukan?dbawah ini dsertakan sample pakaian bundle.

Bundle Jeans (gambar: sample)

Bundle Jeans (gambar: sample)
RM80/16helai

Bundle Campur2

Bundle Campur2
RM80/20helai

Sample Dress/ Overall

Sample Dress/ Overall
RM80/20helai